Etusivu » Miksi ostaa tehdashuollettu puhelin uuden sijasta?

Miksi ostaa tehdashuollettu puhelin uuden sijasta?

Moni meistä haluaa olla ajanhermoilla puhelinten suhteen, täten usein kysytty kysymys onkin seuraava: Miksi ostaa RCL.fi:n kautta tehdashuollettu, käytetty iPhone sen sijaan, että ostaisi kaupasta suoraan täysin uuden iPhonen? Käymme artikkelissa syitä sille, miksi käytetyn, tehdashuolletun puhelimen ostaminen on järkevämpi valinta kuin täysin uuden puhelimen ostaminen.

Miksi ostaa tehdashuollettu puhelin uuden sijasta

1. Tuotteet ovat täysin uudenveroisia, mutta hinta on huomattavasti edullisempi kuin täysin uudella puhelimella

Kaikki RCL.fi palvelun kautta löytyvät laitteet vastaavat teknisesti täysin toimivaa ja uudenveroista laitetta. Mikäli ostettuasi uuden käytetyn puhelimen huomaatkin, ettei laite toimi niin kuin pitäisi, on sinulla mahdollisuus palauttaa laite huolettavaksi saamasi 12 kuukauden takuuta vastaan. Mikäli laite ei ole sellainen, jonka halusit, on sinulle myös 14 vuorokauden ilmainen palautusoikeus toimittajan puolelta.

Sivustomme käytetyt laitteet ovat luokiteltu seuraavanlaisesti, Avaamaton, Erinomainen, Hyvä ja Kohtalainen.

Sivstomme kuntoluokituksista paras on avaamaton, joka tarkoittaa sitä, että laite on täysin uudenveroinen, eikä siinä ole minkäänlaisia teknisiä eikä kosmeettisia jälkiä.

Luonnollisesti hinnat vaihtelevat kuntoluokituksen mukaan ja mitä matalamman kuntoluokituksen laite on saanut, sitä edullisempi laite itsessään on. Laitteet saattavat sisältää pieniä mikronaarmuja, joita ei silmällä edes erotakaan. Myös Kohtalaisen kuntoluokituksen saaneet laitteet pitävät sisällään naarmuja, muuta useinmiten käytönjäljet jäävät puhelimeesi ostaman suojakuoren alle.

Kaikki laitteet kuntoluokituksesta riippumatta toimivat toiminnallisesti kuin uudet. Syy minkä takia rungossa olevia naarmuja ei kannata lähteä korjaamaan on se, että iPhonet ovat rakennettu rungon ympärille, jolla lyhyesti viitataan siihen, että laitteen komponentit ovat suoraan, tai epäsuoraan kiinni laitteen rungossa.

Laitteen rungon vaihtaminen on toki mahdollista, mutta siinä ei ole mitään järkeä sillä se kustantaa jo useamman sataa euroa, eikä se tee laitteestasi uutta vaikka korjauksineen päivineen se onkin sinulle maksanut jopa uuden puhelimen verran.

Kaikki osat, jotka on mahdollista päivittää, päivitetään kuntotarkastuksen perusteella. Akut pyritään päivittämään jokaiseen laitteeseen, mikäli tarve vaatii. Löydät tuotesivujen tuotetiedot kentästä laitteen sisältämät vauriot, mikäli sellaisia on.

Kun ostat käytetyn puhelimen, takaa laitteen edullinen hinta sen, että saat rahoillesi enemmän vastinetta, mitä saisit jos sijottaisit saman kyseisen summan uuteen laitteeseen. Laite on omianaisuuksiltaan huomattavasti parempi ja tehokkaampi verrattuna vastaavanhintaiseen täysin uuteen laitteeseen.

2. Puhelimen elinkaari on odotettua pidempi

Yleinen kuva valtaväestölle käytetyistä puhelimista on se, että puhelinten elinkaari on hyvin lyhyt. Tämä on harhaluulo!

Puhelimet, jotka tehdashuolletaan ammattitaidolla, toimivat kuten täysin uudet puhelimet. Tehdashuollon yhteydessä puhelinten huonokuntoiset osat korvataan uusilla ja akut vaihdetaan. Tehdashuolto itsessään nostaa jo puhelimen käyttöikää huomattavasti!

Suosimalla käytettyjä puhelimia kasvatat puhelimen elinkaarta, vähennät ongelmajätettä ja teet ennenkaikkea suuria säästöjä.

Kaikista optimaalisin elinkaari puhelimelle syntyy kun vaikutetaan sen uudelleenkäyttämiseen, kunnostamiseen ja kierrätykseen. Kun ostat laitteen rcl.fi kautta, voit olla varma siitä, että toimintamme tukee optimaalisen elinkaaren saavuttamisen jokaista vaihetta.

Kun laite saapuu varastolle, suoritetaan sille perusteellinen kuntotarkastus huolellisesti. Kaikkien kauttamme ostettujen laitteiden akkukapasiteetti on aina 70-100%, tästäkin voit varmistua ennen laitteen ostamista lukemalla yksittäisen tuotteen tuotetiedot.

Nykypäivänä puhelimen elinkaari on terminä on menettänyt merkitystä, sillä elinkaari alkaa aina alusta laitteenhuollon yhteydessä.

Palvelumme ei ole olemassa vain sen takia että lisäisimme myyntiä, vaan haluamme olla vastuullisia raaka-aineiden kuluttajia, säästää sinun lompakkoasi ja ennen kaikkea vähentää tarvetta uuden puhelimen ostamiselle.

7 Vinkkiä, miten pidennät puhelimesi elinkaarta.

3. Takuu ja Palautusoikeus

Koska toimittajamme suorittaa kaikille laitteille kuntotarkastuksen ja huoltaa varastolle saapuvat laitteet huolellisesti, on selvää, että sinulle voidaan luvata 12 kuukauden takuu ostamisen yhteydessä. Takuu aikana käytetyn puhelimen sisäiset viat huomataan varmasti ja voidaan sulkea pois kaikki valmistajan aiheuttamat virheet. Sinulla on myös halutessasi 14 vuorokauden palautusoikeus, mikäli laite ei jostai syystä ollutkaan juuri se oikea.

Kaikille rcl.fi kautta ostetuille laitteille on voimassa 12 kuukauden takuu ja 14 vuorokauden palautusoikeus toimittajanpuolelta.

Verrataan 12 kuukauden takuuta Applen omaan takuuseen; Apple tarjoaa kaikille uusille vaihtolaitteilleen ainoastaan lyhyen, kolmen kuukauden mittaisen takuun. Halutessasi 12 kuukauden takuun, tulee sinun ostaa täysin uusi iPhone suoraan Apple-valtuutetulta jälleenmyyjältä.

4. RCL.fi on halvempi ja turvallisempi kuin nettikirpparit

Säästät jopa satoja, ellet tuhansia euroja kun ostat käytetyn apple tuotteen rcl.fi palvelua hyödyntäen. Kauttamme löytyvien tuotteiden hinnat ovat huomattavasti edulliempia kuin muualla, ja myymällä vanhan puhelimesi toimittajalle säästät vielä enemmän!

Toimittajamme suuren volyymin ansiosta huolettavissa laitteissa takaa sen, että kauttamme löytyvien laitteiden hinnat saadaan poljettua Tori.fi, ja Huuto.net:iäkin alemmiksi.

Mikäli päädyt ostamaan uuden käytetyn laitteen nettikirppareilta tulee sinun ottaa huomioon myös turvallisuuskysymys. Puhelin voi olla varastettu, kastunut tai saattanut vaurioitua siten, ettet edes tiedä minkäkuntoisen laitteen ostat vaikka ilmoituksessa lukisi jotain muuta.

Mikäli olet ostamassa käytettyä puhelinta, kannattaa sinun lukea käytetyn puhelimen osto-opas täältä.

5. Käytetty puhelin on ympäristöystäväällinen valinta

On aina ekologisempaa ostaa käytetty, tehdashuollettu puhelin kuin uusi puhelin.

Toimittajamme liiketoiminnan ansiosta ostamalla käytetyn puhelimen, vähennät älypuhelinten aiheuttamaa ympäristön kuormittamista merkittävästi.

Valtaosa älypuhelinten aiheuttamista ympäristöpäästöistä syntyy kun laitteita valmistetaan suurilla volyymeilla, joten se miten sinä itse voit vaikuttaa ympäristöön ja sen muuttumiseen, on laitteen huoltaminen, myyminen ja ostaminen käytettynä.

Vuosittainen älypuhelintenvalmistaminen kuormittaa maapalloa suunnattomasti, se aiheuttaakin noin 80-90% vuosittaisesta hiilijalanjälestä, sillä uuden elektroniikan tuottaminen vaatii paljon luonnolta, jatkuva metallien kaivaminen on raastavaa ja pelkästään metallien kaivamiseen kuluu merkittävä määrä energiaa.

Vanhan laitteen kierrättäminen on merkittävä teko siinä mielessä, että vaikka laite onkin viallinen, on siinä silti joitakin osia ja komponentteja, jotka voidaan käyttää uudestaan, täten saadaan elektronikkaromu kiertämään, ja vähennetään päästöjä.

Erään tutkimuksen mukaan vain n.1% älypuhelimista päätyy kierrätettäväksi. Kierrätettävyyden kasvattaminen onkin merkittävä asia maapallonkannalta, sillä se mitä älypuhelimiin tulee, koostuvat älypuhelimet n.70% täysin uudelleenkierrätettävistä materiaaleista. Tämän lisäksi huolestuttavaa on älylaitteiden lyhytelinikä, ja älypuhelimen käyttöikä on keskimäärin vain 2 vuotta. Käytetyn puhelimen ostamisen merkitystä ympäristönkannalta ei voida tähdentää tarpeeksi, sillä se on merkittävä huolenaihe ja kilpailee samassa luokassa kuin yksityisautoilu päästöjen suhteen.

Kun saamme ihmiset ostamaan käytettyjä puhelimia, harvinaisten luonnonvarojan tarve luonnollisesti laskee, eikä tarvitse lähteä kuuhun asti hakemaan materiaaleja, joita tarvitaan mm akkujen valmistamiseen.

6. 14 vuorokauden palautusoikeus - Ei riskejä

Ihminen ostaessaan on yleensä hyvin arvuuttelevainen, varsinkin kun on harkitsemassa uuden käytetyn laitteen ostamista.

Ostamisprosessin uuden ja käytetyn tuotteen välillä ei kuitenkaan tarvitse erota millään tavalla.

Tehdashuollettuja puhelimia voi ostaa yhtä helposti, edullisesti ja ennen kaikkea turvallisesti kuin uusiakin laitteita, unohtamatta nopeita toimitusaikoja.

Kaikille kauttamme ostetuille tuotteile tarjotaan 14 päivän ilmainen palautusoikeus, mikäli tuote ei olekaan juuri sellainen kuin odotit. Tämä tekee käytetyn laitteen ostamisesta täysin riskitöntä!

Saatoit kiinnostua: iPhone 11 Pro

iPhone

iPhone 11 Pro

Alkaen 698