Käytetty iMac

Kaikki käytetyt iMacit nyt valikoimassamme

Löydä edullisimmat ja uusimmat iMacit palvelustamme.

Valitse meidät niin ajattelet ympäristöä

jopa 70% uutta halvempi

lehti kierrätys

Osta nyt niin saat laitteellesi 12 kuukauden takuun sekä 14 vuorokauden palautusoikeuden

Napauta kuvaa niin pääset tuotesivulle

Osta käytetty iMac

Palvelumme valikoimasta löydät kaikki iMac -mallit mitä on markkinoilla.

iMac kategoriasta löydät kaikki uutta vastaavat käytetyt iMacit.

iMacit ovat kunnoltaan laidasta laitaan. Palvelustamme löydät helposti kaikki huippukunnossa olevat iMacit edullisesti ja helposti.

Kun teet ostoksesi meillä, säästät ennen kaikkea luontoa ja toisekseen säästät huomattavan summan rahaa. Kun suosit käytettyjä iMac laitteita uusien sijaan, jää sinulle enemmän rahaa käytettäväksi muihin arjen tarkoituksiin. Säästöt ovat tuntuvia ja parhaimmillaan säästät rahaa jopa satoja, ellet tuhansia euroja, näin ollen voit käyttöö loput varmaasi budjetin ylijäämät vaikka lomamatkaan.

Kaikki Apple tuotteet, jotka ostat palveluamme käyttäen sisältävät 12 kuukauden takuun, sekä maksuttoman 14 vuorokauden palautusoikeuden.

Kaikki iMacit, jotka varastolle saapuvat joutuvat ennen niiden myymistä niin sanottuun kuntotarkastukseen.

Kuntotarkastuksen suorittaa Apple-certifioidut teknikot, joiden työnkuvaan kuuluu laitteiden komponenttien ja ulkoisten ominaisuuksien arviointi, sekä kunnostus tarvittaessa. Näin voit varmistua laitteen toimivuudesta, sillä tiedät iMacit sisäisten ominaisuuksien olevan kunnossa. Naarmuista ja vaurioista ilmoitetaan kauppa-sivulla.

Löydä täysin uutta vastaava iMac

Tehokkaat ja huippusuositut iMacit löydät meiltä helposti ja edullisesti.

Mikäli ostamassasi tuotteessa ilmenee vikoja, joita ei oltu mainittu, voit palauttaa tuotteen 14 vuorokauden kuluessa, mikäli toimittajamme hyväksyvät palautuksesi. Muussa tapauksessa ole yhteydessä käytetyn iMacin toimittajaan.

iMacit ovat huippusuosittuja mm. digitoimistoissa, kotona sekä julkiseen käyttöön tarkoitetuissa yrityksissä, kuten kirjastoissa.

Osta käytetty iMac. Oletko pitkään jo miettinyt haluavasi uuden tietokoneen kotiin, mutta perheessäsi halutaan ottaa esteettisyys aspektit huomioon? iMac on erinomainen valinta kun kaipaat tyyliltään minimalistista tietokonetta. Kauniin ja yksinkertaisen ulkonäön lisäksi Applen käytetty iMac tarjoaa sinulle lisää tilaa työpöydällesi ja lattialle. Kun ostat käytetyt iMacin, sinun ei tarvitse ostaa erikseen tietokonetta, sillä iMacit ovat yhdistelmä tietokonetta ja näyttöä. Tietokoneen fyysinen sijainti on iMacin näytö sisällä.

Kun tarvitset tietokonetta, suosittelemme ehdottomasti ostamaan iMacin normaalin, tavallisen tietokone paketin sijaan. Tietokoneet maksavat valtavia summia rahaa, ja normaalin tietokoneen lisäksi tarvitset näytön, hiiren ja näppäimistön erikseen ostettuina. iMac kattaa edellämainituista tarpeista tietokone- ja näyttö osuuden, eikä sinun tarvitset miettiä minkälainen johtoviidakko työpöytäsi takana on sillä iMac toimii pelkällä virtajohdolla.

Meillä RCL.fi kerrotaan Applen tuotteista ja niiden hinnoista, sekä pyrimme toimimaan ympäristöystävällisesti edesauttamalla käytettyjen Apple tuotteiden myyntiä jottei mm. käytetty iMac ei muuttuisi ongelmajätteeksi.

Osta uusi käytetty iMac nyt.

Alta löydät iMac malleja, sekä tietoa käytetyistä iMaceista ja niiden ominaisuuksista. Vertaile kaikki iMacit ominaisuuksien mukaan.

 


Kaikki iMac -mallit

RCL.fi toimii Apple tuotteiden vertailijana, sekä tarjoaa markkinoiden edullisimmat ja kunnoltaan parhaat käytetyt Apple tuotteet.
Palvelumme kautta voit löytää ja ostaa käytetyn iMacin turvallisesti, sekä ennen kaikkea tehden satojen eurojen taloudellisia säästöjä.
Muista ennen käytetyn iMacin ostamista varmistaa laitteen kunto, sekä hinta.
Kaupasta löydät iMac kategorian alta kymmeniä eri vaihtoehtoja ja vaihtoehtoisia ominaisuuksia, jotta löydät varmasti tarvitsemasi iMacin
 
 
Käytety iMacit kategorian vaihtoehtoisia ominaisuuksiakategoriassa (iMac 2021):
 
Hinta: Min. – Max.
Kuntoluokka: Avaamaton, Erinomainen, Hyvä, Kohtalainen
Verotustapa: Alv 24%, Marg.vero
Prosessori: 
Intel 6-Core i5 3.1 GHz
Intel 6-Core i5 3.3 GHz
Intel 6-Core i5 3.7 GHz
Intel 8-Core i7 3.8 GHz
Intel 8-Core Xeon W 3.2 GHz
Intel Core i5 2.3 GHz
Intel Quad-Core i3 3.6 GHz
Intel Quad-Core i5 3.1 GHz
Intel Quad-Core i5 3.2 GHz
Intel Quad-Core i5 3.3 GHz
Intel Quad-Core i5 3.4 GHz
Intel Quad-Core i5 3.5 GHz
Intel Quad-Core i5 3.8 GHz
Intel Quad-Core i7 3.5 GHz
Intel Quad-Core i7 4.2 GHz
RAM: 8 GB, 16 GB, 24GB, 32GB, 64GB, 128GB
Tallennustila:
 256 GB SSD
512 GB SSD
1 TB Fusion Drive
1 TB SSD
1 TB HDD
2 TB Fusion Drive (Third party)
2 TB SSD (Third – party)
2 TB Fusion Drive
3 TB Fusion Drive
Vuosi: 
Late 2013
Late 2014
Late 2015
Mid 2017
Early 2019
Mid 2020
 
 
iMacin ominaisuudet ovat luokiteltuna kauppasivulla, ja niistä on helppo valita tietty ominaisuus klikkaamalla vain esimerkiksi kuntoluokitus kategoriasta Erinomainen.
Valitsemalla haluamiasi ominaisuuksia varmistut, että käytetty iMac on juuri sellainen kuin tarvitset.
 
Palvelusta voit löytää pilkkahinnalla jopa täysin käyttämättömän iMacin -70% alennuksella.
 
 
 
 
Erityismaininta palvelun kuntoluokitus kategoriasta. Kun siirryt kauppa sivulle, sinun kannattaa valita erityisesti haluamasi kuntoluokitus, jotta varmistut käytetyn iMacin kunnosta. Kuntoluokitus kategoria on jaettu neljään eri luokkaan:
 

Avaamaton:

Kuntoluokka pitää sisällään kaikki käytetyt iMacit, jotka vastaavat ulkoisilta- ja sisäisiltä ominaisuuksilta täysin uutta iMacia. Avaamaton käytetty iMac on pääsääntöisesti täysin vaurioitumaton.

Erinomainen:

Kuntoluokitus kattaa kaikki käytetyt iMacit, jotka ovat hyvin vähän käytettyjä, vaurioitumattomia. Tämän kuntoluokituksen laite saattaa sisältää hyvin pieniä huomaamattomia mikronaarmuja.

Hyvä:

Hyvän kuntoluokituksen saanut käytetty iMac vastaa kunnoltaan ulkoisesti ja sisäisiltä komponenteiltaan ehjää laitetta. Laitteessa saattaa ilmetä yksittäisiä pieniä naarmuja tai kolhuja. Mikäli laitteessa on pieniä naarmuja tai kolhuja, ne eivät yleensä sijaitse näyttölasissa, vaan niitä saattaa sijaita esimerkiksi näytön takakehikossa, tai takakannessa. Hyvän kuntoluokituksen saanut iMac on loistava valinta esimerkiksi kotiin, mikäli pienet pintanaarmut eivät sinun esteettistä silmääsi haittaa.

kohtalainen:

Kohtalainen kuntoluokitus on annettu niille käytetyille iMaceille, jotka ovat saanet edellisen käyttäjän toimesta kolhuja tai naarmuja. Ostettaessa käytettyä laitetta  kannattaa aina muistaa, että laite ei kuitenkaan ole uusi ja käytönjälkiä saattaa olla havaittavissa. Myös sisäiset komponentit ovat saattaneet menettää hieman tehokkuuttaan.

Kaikki varastolle saapuvat tuotteet käyvät läpi tietynlaisen prosessin ennen kuin ne laitetaan myyntiin.

Kaikille laitteille suoritetaan kuntotarkastus Apple-Certifioidun teknikon toimesta, jolloin sinun ei tarvitse miettiä mahtaako laite olla toimiva. Kaikki tuotteet on arvioitu erikseen, ja jokainen palvelusta löytyvä tuote on uniikki, sekä omaa tiedot vaurioista ja niiden fyysisistä sijainneista. Tällä varmistut ostoksestasi.

Osta käytetty iMac meidän kautta. Sinulla on 14 vuorokauden palautusoikeus, mikäli et ole tyytyväinen laitteeseesi.

Kaikille meidän kautta Apple tuotteita ostaneet saavat kaupanpäälle 12 kuukauden takuun.

 
Palveluumme listatut käytetyt iMac mallit:
 
iMac 27″
iMac 21.5″
 
Kaikki palvelustamme löytyvät käytetyt iMacit ovat käyneet läpi Apple-certifioitujen teknikkojen kuntotarkastus-prosessin ja jokainen tuote on tarkistettu ja todettu toimivaksi yksikerrallaan.
 
Osta käytetty iMac nyt meiltä ja varmistu ostoksestasi ja sen toimivuudesta.

iMac 27"

iMac 21.5"

Käytetty iMac lahjaksi

Oletko sunnittelut ostavasti itsellesi, perheenjäsenellesi tai ystävällesi tietokonetta lahjaksi? Sinun kannattaa harkita käytettyä iMac -laitetta normaalin työpöytätietokoneen sijaan.

iMac on upea, näyttävä ja ennenkaikkea suorituskyvyltään huipputehokas ratkaisu. iMac on tyyliltään hyvin minimalistinen ja ja sen ehdottomia etuja ovat laitteen helppokäyttöisyys, sekä lyhyt oppimiskäyrä. Oppimiskäyrällä viitataan tässä kohtaa siihen, miten helposti voit opettaa isovanhempasi käyttämään laitetta. iMac toimii plug-and-play periaatteella, eri laitteen saatuasi voit kytkeä sen suoraan verkkovirtaan yhdellä ainoalla sähköjohdolla.

Kytkettyäsi virtajohdon seinään ja laitettuasi iMacin päälle, valmistaudu laitteen käyttöönottoon. Tehtävänäsi on määrittää käyttäprofiili tietokoneelle, tässä tapauksessa koti -käyttäjä. iMacin käyttöä ei pitkää tarvitsen harjoitella, sillä voit ladata apple storesta suoraan ohjelmia, kuten netflix työpöydällesi. Kone käynnistyy näytän takana olevaa virtapainiketta painamalla, ja menee lepotilaan kun painaa virtanapista iMacin ollessa käynnissä.

iMacin on helppo siirtä tiedot muista älylaitteista, iPhoneista tai vaikka MacBookeista. Saat synkronoitua yhteystietosi, sähköpostisi, kuvasi ja vaikka mitä muutamalla klikkauksella. Voit käyttää kotona air-play toimintoa.

iMac on erinomainen valinta graafikko ystävällesi, sillä käytetyn iMacin 5k RETINA näyttö tarjoaa unohtumattomia ja silmiähiveleviä katseluhetkiä. 5k Retina näyttö on äärettömän terävä, etkä voi paljain silmin erottaa yksittäisiä pixeleitä ruudusta. Saat tehtyä mitä upeampia maalauksia Applen paint sovelluksilla, sekä kuvien käsittelyn voit viedä aivan uudelle tasolle huipputerävän näytön ansiosta.

Jotta saisimme sinut asiakkaaksi: Muistutamme sinua vielä 12 kuukauden takuusta ja 14 vuorokauden palautusoikeudesta. Jos teet ostoksia muissa www-palveluissa, muista että kuluttajien väliset kaupat tehdään entuudestaan tuntemattoman henkilön kanssa ja niitä pidetään turvattomia. Kun ostat laitteen tuntemattomalta, et voi ikinä varmistua laitteen todellisesta kunnosta, etkä voi laitetta ostosi jälkeen palauttaa takaisin tuntemattomalle.

Osta käytetyt Apple tuotteesi meiltä niin saat kaupanpäälle 12:kuukauden takuun, sekä 14 vuorokaude palautus oikeuden.

Nautinnolisia ostos hetkiä toivottaa RCL.fi:n väki

 

iMac osamaksulla

Klarnaosamaksu
Keksin tarjoaa RCL.fi
Voit nyt ostaa käyetyt Apple tuotteet osamaksulla. Tämän mahdollistaa Klarna.
Muista olla varovainen osamaksujen kanssa. Kun sinulla on useita osamaksuja maksettavana moneen eri paikkaan, voi huomaamatta jäädä jonkin laskun eräpäivä huomioimatta. Klarna tarjoaa osamaksuje melkein kaikkialla internetissä. Klarnan avulla pidät huolen siitä että maksat osamaksusi pois ajallaan. Kaikki osamaksut on helppo hoitaa yhdessä paikassa, tämä helpottaa sinua maksamaan laskut aina eräpäivinä, jottei sinulle koituisi turhia maksumuistutuksia.
Klarnan avulla sinulla on kaikki osamaksut vain yhdessä paikassa. Muistutukset eräpäivistä saat halutessasi puhelimeen.
 
Mikäli et saa maksettua osamaksua eräpäivänä pois, on sinun välittömästi ilmoitettava siitä laskuttajalle, useinmiten laskuttaja tarjoaa vaihtoehtoisen uuden eräpäivän.
 
Mitä vielä mietit?