Käytetty MacBook

Osta käytetty MacBook nyt meiltä.

Löydä kauttamme markkinoiden edullisimmat käytetyt MacBookit.

Ekologinen valinta

jopa 70% halvempi kuin uusi

lehti kierrätys

Osta nyt niin saat laitteellesi 12 kuukauden takuun sekä 14 vuorokauden palautusoikeuden

Napauta kuvaa niin pääset tuotesivulle

Osta käytetty MacBook

Löydä uutta vastaava käytetty MacBook meiltä.

Upeat ja huippukuntoiset MacBookit käytettynä edullisesti.

Kun ostat käytetyn MacBookin palvelumme kautta, saat tuotteellesi 12 kuukauden takuun. Mikäli et ole tyytyväinen ostokseesi voit palauttaa MacBookin kuittia vastaan 14 vuorokauden kuluessa.

Kaikki Käytetyt MacBookit ovat kuntotarkastettuja Apple-certifioitujen teknikkojen toimesta, joten sinun ei tarvitse huolehtia laitteesi toimivuudesta.

Mikäli käytetyssä MacBookissasi ilmenee ongelmia tai toiminnallisuuksiltaan se on puutteellinen, ole yhteydessä Käytetyn MacBookkisi toimittajaan.

Applen MacBookit ovat tällä hetkellä markkinoiden yksi suosituimmista kannettavista tietokoneista.

Miksi ostaa uusi MacBook, kun voit ostaa käytetyn uudenveroisen MacBookin nyt huippu edullisesti, alkaen 400€.

Meiltä löydät kunnoltaan vähän käytettyjä MacBookkeja, voit myös löytää täysin uuden käyttämättömiä käytettyjä MacBookkeja.

Käytetyn MacBookin ostaminen loistava vaihtoehto kun olet aikeissa ostaa uuden käytetyn macbookin esimerkiksi opiskeluun, töihin tai vaikka kotikäyttöön. Sinun ei kannata ostaa uutta MacBookkia, sillä taloudellisesti uuden MacBookin ostaminen on erittäin huono vaihtoehto. MacBook uutena kaupassa ostettaessa voi maksaa jopa useampia tuhansia euroja, riippuen sen ominaisuuksista.

RCL.fi -palvelun kautta voit löytää uutena tuhansia maksavan MacBookin nyt käytettynä jopa kymmenen kertaa edullisemmin.

Käytetty MacBook on myös ympäristön kannalta erinomainen valinta. Ostaessasi käytetyn MacBookin, teet ympäristölle palveluksen ja suojelet luontoa vähentämällä uusien raaka-aineiden kulutusta.

Osta uusi käytetty MacBook jo tänään.

Alapuolelta löydät listan MacBookeista ja niiden ominaisuuksista. Vertaile kaikki MacBookit niiden ominaisuuksien mukaan.


 

Kaikki MacBook -mallit

RCL.fi  Tarjoaa sinulle palvelun, joka on keskittynyt Apple tuotteisiin ja niiden vertailuun. Palvelumme kautta voit vertailla käytetyt iPhonet, käytetyt iPadit, käytety Macbookit, sekä monia muita Apple-tuotteita. Voit ostaa käytetyn MacBookin kauttamme turvallisesti ja ennen kaikkea edullisesti.
Muista varmistaa laitteen kunto ennen ostopäätöksen tekoa. Kauppa-sivun MacBook kategoriassa voit valita kymmeniä erilaisia vaihtoehtoisia ominaisuuksia, jotka haluat käytettyyn MacBookkiisi.
 
Palvelumme kautta listatut vaihtoehtoiset ominaisuudet käytetyt MacBookit kategoriassa (MacBook 2021):
 
Hinta: Min. – Max.
Kuntoluokka: Avaamaton, Erinomainen, Hyvä, Kohtalainen
Verotustapa: Alv 24%, Marg.vero
Prosessori: Intel Core i5 1.3GHz, Intel Core i7 1.4GHz, Intel Core m3 1.2GHz
RAM: 8 GB, 16 GB
Tallennustila: 256GB, 512GB
Väri: Gold, Rose Gold, Silver, Space Gray
 
 
MacBookin ominaisuuksien valitseminen ennen hakua helpottaa sinua löytämään juuri sellaisia MacBookkeja, jotka vastaavat haluamaasi käytettyä MacBookkia.
 
Löydä MacBook helposti ja edullisesti käyttämällä palvelun hakuvaihtoehtoja – Voit löytää jopa täysin uutta vastaavan MacBookin. 
 
 
Palvelun hakuvaihtoehdoista kannattaa erityisesti valita haluamasi kuntoluokitus, jotta voit varmistua laitteen kunnosta. Kuntoluokitus kategoria pitää sisällään seuraavat neljä kuntoluokkaa käytetyille MacBookeille.
  1. Avaamaton
  2. Erinomainen
  3. Hyvä
  4. kohtalainen
 
1. Termillä avaamaton tarkotietaan MacBookkia, joka kuntoluokaltaan vastaa täysin uutta, uudenveroista MacBookkia. Avaamaton MacBook on täysin viaton ja selvinnyt ilman vaurioita.
2. Termi erinomainen viittaa erinomaiseen kuntoluokitukseen. Erinomaisen kuntoluokituksen saanut käytetty MacBook vastaa hyvin vähän käytettyä ja ulkoisesti erinomaisessa kunnossa olevaa MacBookkia.
3. Kuntoluokituksen hyvä -termi:llä viitataan käytettyyn MacBookkiin, joka on ulkoisesti ja sisäisiltä ominaisuuksia ehjä. Hyvän kuntoluokituksen saanut MacBook saattaa kuitenkin olla ottanut pieniä osumia ja kansissa saattaa olla pieniä mikronaarmuja. Naarmut eivät kuitenkaan sijaitse häiritsevällä paikalla, eikä niitä pääsääntöisesti edes ole näytössä. Päivittäiseen käyttöön Hyvän kuntoluokituksen MacBook on erinomainen valinta.
4. Kohtalaisella kuntoluokituksella tarkoitaan sellaista kuntoluokkaa, jossa kohtalainen käytetty MacBook on voinut kärsiä hieman aiemmalla omistajalla, ja käytön jälkiä on näkyvillä. Sisäisiltä ominaisuuksilta Kohtalainen MacBookin akkukapasiteetti on voinut heikentyä, mutta vauriot eivät haittaa käytettäessä.
 
Kaikille käytetyille MacBookeille on suoritettu kuntotarkastus niiden saapuessa varastolle. Kuntotarkastuksen tekee Apple-Certifioitu teknikko, jolloin sinun ei tarvitse olla huolissasi palvelusta löytyvien laitteiden kunnosta.
 
Ostaessasi käytetyn MacBookin meidän kautta, saat toimittajalta 12 kuukauden takuun laitteellesi.
Mikäli laitteessasi ilmenee ongelmia tai sellaisia vikoja joista et ollut tietoinen, ole yhteydessä toimittajaan.
Ilmainen 14 vuorokauden palautusoikeus.
 
 
Palvelussamme listatu MacBook mallit:
 
MacBook PRO
MacBook Air
MacBook
 
 
Varastolle saapuu päivittäin kymmeniä käytettyjä MacBookkeja. Kaikille saapuville MacBookeille suoritetaan kuntotarkastus, ennen kuin ne lisätään myyntiin. Kuntotarkastuksessa arvioidaan laitteen kunto ja kirjataan ylös missä vaurioita sijaitsee, mikäli niitä löytyy.
Kun ostat MacBookin kauttamme, varmistut jo ennen ostosta naarmujen sijainnista, jotta vältyt yllätyksiltä.
 
 
Osta käytetty MacBook nyt meiltä niin varmistut laitteen kunnosta ja sen vaurioista.
Saat laitteellesi 12 kuukauden takuun, sekä 14 vuorokauden palautusoikeuden!
 

MacBook PRO

Käytetty MacBook Pro

MacBook Air

Käytetty MacBook Air

MacBook

Käytetty MacBook

Käytetty MacBook lahjaksi

MacBookit ovat tämän hetken suosituimpia kannettavia tietokoneita ja niide suosio on räjähdysmäisessä kasvussa. MacBookit ovat rakentaneet ja saaneet vahvan jalansijan kannettavien älylaitteiden markkinoilla. Ensimmäinen MacBook julkaistiin vuoden 2006 Toukokuussa ja ovat kasvattaneet suosiotaan siitä lähtien. MacBook on erinomainen valinta kun mietit itsellesi kotiin tietokonetta. MacBookista tekee normaalia pöytäkonetta kätevämmän sen langattomuus ja yhteensopivuus muiden laitteiden.

MacBook on erittäin helppo ottaa käyttöön, lyhykäisyydessään MacBookin käyttöön ottoon riittää kun lataat akkua tarvittavan verran, suoritat asetusten määrittelyn, luot profiilin ja nyt oletkin jo valmis käyttämään macBookkiasi.

Tarvittaessa, mikäli sinulla on Apple iPhone, voit siirtää tiedostosi puhelimesta langattomasti suoraan kannettavalle Apple MacBook tietokoneellesi. Saat halutessasi synkronoitua myös ohjelmat, henkilökohtaiset kuvat ja yhteystietosi myös suoraan koneellesi. Sen lisäksi, että voit siirtää Dataa, kuten kuvia viestejä, tekstiä tai ihan mitä vain puhelimeltasi tietokoneelle, voit tehdä siirtoja suoraan läppäristäsi älypuhelimeesi.

Käytettyjä MacBookkeja on maailma täynnä, miksi siis ostaa täysin uusi MacBook? Kun ostat kauttamme käytetyn MacBookin, teet palveluksen kukkarollesi, sekä ympäristölle. Käytetyt Apple laitteet joutavat muuten kaatopaikalle ongelmajätteenä, joten mikset mielummin osta käytettyä, täysin uudenveroista MacBookkia itsellesi, sillä voit saada jopa useita tuhansia euroja maksavan laitteen muutamalla sadalla eurolla.

Vaikka ostat käytetyn MacBookin, ei se tarkoita sitä, etteikö se olisi yhtä tehokas kuin kaupasta vastaava uusi tietokone. Pääsääntöisesti käytetyt MacBookkimme ovat täysin uutta vastaavia. Säästä nyt tuhansia euroja ja tee ympäristöystävällinen päätös ostamalla kannettavan tietokoneesi meiltä.

Valikoimamme ei ole keskittynyt pelkkiin MacBookkeihin, saat meiltä myös lisälaitteita, tarvikkeita ja muita Applen tuotteita, kuten käytetty iPhone, käytetty iPad, käytetty iMac tai esimerkiksi Apple watcheja.

Käytetty MacBook on loistava lahjaidea, sillä kannettavat tietokoneet ovat takuuvarma valinta, sekä merkkinä Apple on erittäin suosittu. Applen tuotteet ovat agressiivisesti mediassa ja ihmisten huulilla sekä lähes joka kolmas suomalainen omistaa tai on omistanut Applen tuotteita.

MacBookeista ei tehoa puutu, sillä niiden sisäänrakennetut näytönohjaimet, prosessorit ja muut oheiskomponentit takaavat nopean, mieluisan ja hiljaisen käyttökokemuksen. MacBookin näytöt ovat pääsääntöisesti Retina -näyttöjä, eli toisinsanoen niiden pixeli tarkkuus on seuraavalla tasolla. Näytön laaja värienkirjo mahdollistaa myös visuaalisen ja graafisen suunnittelun, sillä pääset käytetyllä MacBookilla käsiksi melkein sen jokaiseen näytön pixeliin. Akun kesto MacBookissa on optimoitu kestämään noin. 11 tuntia päivittäisessä kokoaikaisessa käytössä. Sammutettuna akku voi kestää jopa kuukauden. Akku lataa täyteen keskimäärin reilu tunnissa, joskus nopeammin ja joskus hieman hitaammin, mutta yleisesti akun saa ladattua täyteen keskiverto kannettavaa tietokonetta nopeammin.

Valikoimastamme löydät kaikki MacBook mallit ja toivommekin että tutustut huolella jokaiseen käytettyyn MacBookkiin ostopäätöstä tehdessäsi, löydät juuri oikean MacBookin vastaamaan tarpeitasi, sekä vältyt ostamalta sikaa säkissä. Kauppa sivun tuotekuvauksen alta löydät tarkemmat märittelyt tuotteen vaurioille ja naarmujen sijainneille jos niitä edes haluamassasi käytetyssä MacBookissa edes on.

Jokainen Kauppaan listattu Apple tuote, tässä yhteydessä MacBook on uniikki. Toisinsanoen jokaiselle kaupasta löytyvälle MacBookille on tehty erikseen kuntotarkastus, jossa on määritelty juuri kyseisen laitteen vauriot, nämä tiedot löydät kauppasivun ’kunto’ -osiosta.

Mikäli päätät ostaa Apple tuotteesi internetin muista www-palveluista, kuten tori.fi:stä tai huuto.net:istä, muista että teet kaupat toisen entuudestaan tuntemattoman henkilön kanssa etkä voi koskaan varmistua laitteen todellisesta kunnosta.

Osta laitteesi meiltä, niin varmistut Apple tuotteesi kunnosta, et maksa liikaa ja saat kaupanpäälle vielä 12 kuukauden takuun. Mikäli et jostain syystä ole tyytyväinen tuotteeseesi, voit palauttaa tuottee ilmaiseksi 14 vuorokauden sisällä.

RCL.fi toivottaa sinulle antoisia shoppailu hetkiä.

 

 

Käytetty MacBook nyt osamaksulla

MacBook Klarna osamaksu

Maksaminen palvelussa on erittäin helppoa. Palvelussa voi suorittaa maksamisen monella vaihtoehtoisella tavalla.

Voit maksaa Apple tuotteesi heti, tai vaihtoehtoisesti laskulla myöhemmin.

Klarna tarjoaa nyt laskun käytetylle MacBookillesi ja sen maksaminen Klarnalla hoituu helposti ja vaivattomasti. Jos verkkoshoppailet paljon, kannattaa yrittää keskittää kaikki osamaksut yhteen ja ainoaan laskuntarjoajaan, täten vältyt turhilta maksumuistutus maksuilta, sekä muistat missä kaikki laskusi sijaitsevat.

Kun maksat käytetyt Apple tuotteesi osamaksulla, pidä huoli että sinulla on varmaa maksaa lasku eräpäivään mennessä. Tilanteissa, joissa maksun suorittaminen ei onnistu eräpäivään mennessä, muista ilmoittaa laskuttajalle ja voit halutesessasi yrittää sopia, mikäli eräpäivän siirtäminen onnistuisi laskuttajan toimesta.