Käytetty iPad

Oletko ostamassa käytettyä iPadia? Nyt löydät kauttamme markkinoiden edullisimmat ja parhaat käytetyt iPadit super edullisesti.

Jopa 70% halvempi

 

lehti kierrätys

Osta nyt niin saat laitteellesi 12 kuukauden takuun sekä 14 vuorokauden palautusoikeuden

Napauta kuvaa niin pääset tuotesivulle

Osta käytetty iPad

Markkinoiden suosituimmat iPad mallit ovat tällä hetkellä iPad Pro, iPadMini ja iPad Air.

Palvelumme kautta löydät edullisimmat ja kunnoltaan täysin uutta vastaavat käytetyt iPadit

Kaikki palvelumme kautta ostetut käytetyt iPadit ovat Apple-certified teknikkojen kuntotarkastamia. Näin voit varmistuatulevan iPadisi kunnosta ostopäätöstä tehdessäsi.

Käytetyn iPadin ostaminen on erinomainen vaihtoehto, mikäli olet miettinyt ostaako uuden kannettavan tietokoneen vai käytetyn iPadin. iPad tarjoaa huippusuorituskykyä ja laitteena on erittäin kätevä sillä iPad on kooltaan hieman puhelinta isompi, mutta ei paina juuri mitään. iPad onkin täydellinen vaihtoehto mukaan lomamatkoille tai vaikka olohuoneen pöydälle kaikkien käytettäväksi.

Ostaessasi käytetyn iPadin meiltä, suojelet ympäristötä ja lisäksi säästät vielä rahaa jopa satoja euroja. Miksi ostaa uusi iPad kun voit ostaa käytetyn täysin uudenveroisen iPadin jopa yli puolet halvemmalla.

Hanki uusi käytetty iPadisi jo tänään.

 

Lista käytetyistä iPadeista ja niiden ominaisuuksista löytyy alhaalta. Vertaile kaikki iPadit niiden ominaisuuksien mukaan.

Kaikki iPad -mallit

RCL.fi tarjoaa sinulle palvelun, jossa vertaillaan iPhoneja, iPadeja, Macbookkeja ja muita Applen tuotteita. Voit ostaa kauttamme käytettyjä iPadeja edullisesti ja täysin turvallisesti.
Varmistu laitteesi kunnosta ennen ostopäätöstä. Kauppa-sivun iPad kategoria tarjoaa sinulle laajan kirjon vaihtoehtoja ominaisuuksista mistä valita kun harkitset käytetyn iPadin ostamista.
 
Palvelussa listatut klikattavat ominaisuudet käyteyt iPad kategoriassa (iPad 2021):
 
Hinta: Min. – Max.
Kuntoluokka: Avaamaton, Erinomainen, Hyvä, Kohtalainen
Verotustapa: Alv 24%, Marg.vero
Muisti: 1TB, 32GB, 64GB, 128GB, 256GB, 512GB
Väri: Gold, Silver, Space gray
 
 
iPadien ominaisuuksien valinta helpottaa sinua löytämään juuri sellaisen käytetyn iPadin kuin haluat, tai vaihtoehtoisesti käytetyn iPadin joka vastaa täysin käyttämätöntä uuta iPadia.
 
Kuntoluokitus kategoriassa luokitellaan käytetyt iPadit seuraavanlaisesti; Avaamaton, Erinomainen, Hyvä ja kohtalainen.
 
Avaamattomalla iPadilla tarkoitetaan kuntoluokaltaan iPadia, joka vastaa töysin uutta iPadia. Avaamatonta iPadia ei ole käytetty, ja se on säilynyt täysin ilman vaurioita.
 
iPadilla, joka on kuntoluokaltaan luokiteltu Erinomaiseksi, on päällisin puolin erinomaisessa kunnossa ja siinä ei käytön jälkiä näy. Yksittäisiä mikronaarmuja tuote kuitenkin saattaa sisältää. Sinun ei tarvitse pelätä että laitteesi näyttö on vaurioitunut, sillä Apple-certified teknikot ovat varmistaneet laitteen käytettävyyden ja viattomuuden.
 
Hyvä iPad kuntoluokasta löydät käytety iPadit, jotka vastaavat ulkoisesti ja sisäisiltä ominaisuuksiltaan ehjää.
Hyvän kuntoluokituksen omaava käytetty iPad saattaa kuitenkin pitää sisällään muutamia pieniä minimaalisia naarmuja. Naarmut eivät kuitenkaan häiritse päivittäistä iPadin käyttösäi, sillä ne eivät pääsääntöisesti sijaitse näytöllä vaan niitä saattaa löytyä esimerkiksi iPadin taka kannesta.
 
iPadin kunnon ollessa kohtalainen, tarkoitetaan kunnolla sellaista iPadia, jossa on näkyviä käytön jälkiä ja akkukapasiteetti saattaa olla hieman heikentynyt. Kohtalainen iPad on kuitenkin täysin käyttökelpoinen, eikä sen vauriot häiritse tai haittaa sen arkista käyttöä.
 
Seuraavat iPad mallit löytyvät palvelustamme käytettyinä:
 
iPad PRO
iPad MINI
iPad Air 4
iPad Air 3
iPad Air 2
iPad 8
iPad 7
iPad 6
iPad 5
 
Käytettyjä iPadeja saapuu toimittajallemme kymmeniä kappaleita päivässä. Uusille saapuneille laitteille suoritetaan kuntotarkistus, jotta asiakkaalle voidaan kertoa tarkalleen minkälaisia vaurioita puhelin on käyttönsä aikana saanut. Uudet markkinoilla julkaistavat iPadit saapuvat välittäjällemme myyntiin käytettyinä melkein heti niiden julkaisemistilaisuuden jälkeen.
 
Osta käytetty iPad meiltä niin varmistut laitteen kunnosta ja sen vaurioista ennen laitteen ostamista, mikäli niitä edes on!
 

iPad PRO

Käytetty iPad Pro

iPad MINI

Käytetty iPad Mini

iPad AIR

Käytetty iPad Air

iPad 8

Käytetty iPad 8

iPad 7

Käytetty iPad 7

iPad 6

Käytetty iPad 6

iPad 5

Käytetty iPad 5

Käytetty iPad lahjaksi

Käytetty iPad on kasvattanut suosiotaan hiljattain. iPadit ovat olleet mukana mullistamassa teknologiaa jo vuodesta 2010 asti ja siitä lähtien älypuhelinmarkkinat ovat kasvaneet räjähdysmäisesti. Kysyntää älylaite markkinoille löytyy sillä jokainen meistä kantaa mukanaan puhelinta ja eletään vuotta 2021. Vanhanaikaiset älylaitteet ovat ongelmajätettä, sillä niiden uusiokäyttäminen ei ole järkevää varaosina. Siksi palvelumme kautta voit auttaa ympäristöä ja suosia käytettyjä iPadeja sen sijaan, että ostaisit uuden iPadin. Käytetyn iPadin ostaminen on järkevämpi vaihtoehto, kuin ostaa uusi Apple iPad. Käytettyjen laitteiden hinnat vaihtelevat sen mukaan, minkälaisia käytönjälkiä laitteessa on.

Vaikka haluaisitki ostaa upouuden, täysin vaurioitumattoman iPadin, me tarjoamme sinulle sen saman, melkein puolet edullisemmin. Ajoittain palveluumme saapuu käytettyjä iPadeja, joita ei ole edes avattu. Avaamattomat laitteet ovat täysin uudenveroisia, niissä ei ole ensimäistäkään käytönjälkeä vaurioista puhumattakaan. Käytetyt iPadit löydät kauttamme 299e alkaen.

Valikoimastamme löytyy kaikki iPad mallit.

Toivomme, että tutustut palveluumme ennen kuin ostat upouutta iPadia suoraan kaupasta, sillä se mitä me tarjoamme sinulle on satojen eurojen säästö. Käytä säästetyt rahat vaikka lomamatkaan. Lomamatkalle voit ottaa myös mukaan uuden käytetyn iPadisi ja nauttia sarjoista ja elokuvista täysin langattomasti.

Kaiki käytetyt iPadit palvelussamme ovat kuntotarkistettuja ja huollettuja. Älä siis epäröi, Osta Ipadisi nyt heti!

Älä luota yksityisten väliseen kaupan tekoon. Voit löytää halpoja käytettyjä iPadeja muualtakin internetistä, kuten tori.fi tai huuto.net palvelusta, mutta mieti ennen kuin kontaktoit siellä myyjääsi, et tiedä kuka hän on ja et voi näin olle nvarmistua tuotteen lopullisesta kunnosta. Olisi ikävä yllätys kun kotona avaatkin uuden käytetyn iPadisi ja sen akunkapasiteetti olisi tuhoutunut tai näytössä ilmenisi kosketushäiriöitä. Ostaessasi käytetyn iPadin meiltä, voit varmistua sen kunnosta ja tiedät etukäteen millaisia vaurioita iPadissasi on. Kun ostat meiltä, saat myös käytetylle iPadillesi 12 kuukauden takuun, sekä sinulla on 14 vuorokauden palautusoikeus kuittia vastaan.

 

Käytetty iPad Klarna osamaksulla

Palvelussamme on monia vaihtoehtoisia maksutapoja, voit maksaa tuotteesi heti tai myöhemmin klarnalla.

Käytetty iPad on helppo ostaa, sillä nyt myös Klarna tarjaa mahdollisuuden ostaa käytetty iPad laskulla.

Klarnan osamaksu on yksi suosituimmista maksuvaihtoehdoista kalliiden Apple tuotteiden ostamiseen.

Voit helposti pilkkoa puhelimen hankintakustannukset useaan pienempään maksuerään, jossa on kiinteä korko. Toisinsanoen voit saada arvokkaan tuotteen heti käyttöösi taskurahalla.

Osamaksujen kanssa kuitenkin pitää muistaa olla varovainen.

Jos sinulle on kertynyt liikaa osamaksuja moneen eri paikkaan, kannattaa harkita osamaksujen yhdistämistä.

Käytetty iPad Klarna