Käytetty iPhone

Etsitkö edullista käytettyä iPhonea? Meidän kauttamme löydät käytetyt iPhonet erittäin edullisesti. Säästät jopa 80% varaamastasi budjetista.

Alta löydät kaikki iPhone mallit ja niiden hinnat alkaen.

 

lehti kierrätys

Osta nyt niin saat laitteellesi 12 kuukauden takuun sekä 14 vuorokauden palautusoikeuden

Napauta kuvaa niin pääset tuotesivulle

Osta käytetty iPhone

Suosituimmat iPhone mallit ovat tällä hetkellä iPhone 12 Mini, iphone 11 Pro, iPhone X ja iPhone XR.

Palvelumme kautta löydä halvimmat ja kuntotasoltaan jopa avaamattomia iphone vastaavat käyteyt apple iPhonet.

Olemme keränneet alle listan käytetyistä iPhoneista, jotka ovat löydettävissä palvelumme kautta, jopa -80% alkuperäisestä hinnasta.

Käyteyt iPhonet eivät ole huono idea, kun olet harkitsemassa uudempaan iPhoneet päivittämistä. Käytetty iPhone voi vastata, jopa täysin uudenveroista iPhonea, jolloin ainut ero uuteen tuotteeseen on vain sen hinta. Hinnasta on pudotettu pois parhaimmillaan jopa satoja euroja, sillä käytetty iPhone ei kuitenkaan ole uusi vaikka se onkin uutta vastaava kuntotasoltaan.

Kaikki iPhone mallit

Palvelumme kautta löydät kaikki iPhone mallit, ja voit itse päättää minkä kuntotason iPhonen haluat. Kuntoluokitus kategoriassa on luokiteltu iPhonet seuraavasti; Avaamaton, Erinomainen, Hyvä ja kohtalainen.
Avaamaton iPhone kuntoluokituksella löydät kaikki iPhonet jotka vastaavat täysin uudenveroista iPhonea. Pinnalisia naarmuja ei ole, eikä puhelimen sisäiset ominaisuudet ole kärsineet.
Erinomaisen kuntoluokituksen saanut iPhone on päällisin puolin naarmuttomassa kunnosa, pieniä yksittäisiä kolhuja iPhonesta saattaa löytyä.
Hyvän kuntoluokituksen iPhonet ovat ulkoisesti kärsiinet minimaalisia iskuja tai naarmuja, ne kuitenkaan eivät pääsääntöisesti sijaitse näyttölasissa vaan niitä voi löytyä esimerkiksi puhelimen takakannesa.
Kohtalaiseksi luokiteltu iPhone on ominaisuuksiltaan voinutm enettää esimerkiksi osan akuntehosta ja ulkoisesti siinä on selkeitä käytönjälkiä, mutta käytönjäljet eivät häiritse tai haittaa toimintaasi puhelinta käyttäessäsi.
 
Palvelustamme löytyy seuraavat iPhone mallit käytettyinä:
 
iPhone 6 Plus
iPhone 6S
iPhone 6S Plus
iPhone 7
iPhone 7 Plus
iPhone 8
iPhone 8 Plus
iPhone SE
iPhone X
iPhone XR
iPhone XS
iPhone XS MAX
iPhone 11
iPhone 11 PRO
iPhone 11 PRO Max
iPhone 12
iPhone 12 Mini
iPhone 12 PRO
iPhone 12 PRO MAX
 
Toimittajallemme saapuu päivittäin kymmeniä uusia käytettyjä iPhoneja, joten tarjoukset vaihtuvat päivittäin. Uuden iPhonen tullessa älypuhelinmarkkinoille, saapuuvat ne hyvin nopeasti myös meidän kauttamme myyntiin niiden virallisten julkaisemisten jälkeen.

iPhone 6

Käytetty iPhone 6

iPhone 7

Käytetty iPhone 7

iPhone 8

Käytetty iPhone 8

iPhone SE

Käytetty iPhone SE

iPhone X

Käytetty iPhone X

iPhone XR

Käytetty iPhone XR

iPhone XS

Käytetty iPhone XS

iPhone XS MAX

Käytetty iPhone XS MAX

iPhone 11

Käytetty Apple iPhone 11

iPhone 11 PRO

Käytetty iPhone 11 PRO MAX

iPhone 12

Käytetty iPhone 12

iPhone 12 MINI

Käytetty iPhone 12 Mini

iPhone 12 PRO

Käytetty iPhone 12 PRO

iPhone 12 PRO MAX

Käytetty iPhone 12

Käytetty iPhone on voittajan valinta

Miksi ostaa uusi iPhone kun voit ostaa käytetty inPhonen paljon halvemmalla, ja eroavaisuuksia ei ole välttämättä lainkaan riippuen kuntoluokituksesta.

 
Käytetty iPhone on erinomainen valinta opiskelijalle, lapselle, tai vaikka itsellesi. Käytettyjä iPhone voit löytää myytävänä ympäri internettiä, esimerkiksi tori.fi palvelun kautta.

Tori palvelua käytettäessä on huomioitava se, että teet kaupan käytetystä iPhonesta useinmiten toisen yksityishenkilön kanssa, ja et voi koskaa varmistua tuotteen toimivuudesta.

Osta käytetty iPhone meidän kautta.
Kun ostat käytetyn Apple iPhonen palvelumme kautta, saat sille 12 kuukauden takuun kaupan päälle. Mikäli et ole tyytyväinen ostamaasi iPhoneen, voit palauttaa sen 14 päivän kuluessa.
 
Kaikki käyteyt iPhonet ovat huollettuja ja kunto tarkistettuja asiantuntijoiden ja teknikkojen toimesta. Näin voit varmistua, että ostaessasi käytetyn iPhonen saat juuri sellaisen mistä maksat. Saat tietää etukäteen puhelimessa olevat vauriot ja näin ollen voit valita itse puhelimen, jossa vaurioita ei esimerkiksi ole.
 
Palvelussamme on satoja eri iPhone malleja mistä valita paras. Käytetyn iPhonen hinta vaihtelee sen mukaan, minkälaisista vaurioista puhelin on kärsinyt ollessaan edellisellä omistajalla.
Palvelumme kautta voit etsiä ja löytää juuri sellaisen iPhonen, jonka haluat. Palvelussa voit vertailla iPhoneja monien eri ominaisuuksien mukaan.
Hakuvaihtoehtojen määrittely palvelussa
Palvelu tarjoaa käytettyjen iPhonejen hakua seuraavien ominaisuuksien mukaan:
 
1. Valitse ensin minkä mallin iPhoneja haluat selata.
(Valitsemme tässä esimerkissä Käytetyn iPhonen malliksi iPhone 11)
2. Seuraavaksi sinulle aukeaa hakua tarkentavia vaihtoehtoja, mikäli etsit tiettyä tuotetta.
 
  • Hinta: Min. – Max.
  • Kuntoluokka: Avaamaton, Erinomainen, Hyvä, Kohtalainen
  • Verotustapa: ALV 24%, Marg. vero
  • Muisti: 64GB, 256GB, 512GB
  • Värit: Black, Green, Red, White
 
Edellämainitut viisi ominaisuutta; Hinta, Kuntoluokka, Verotustapa, Muisti ja värit ovat jokainen erikseen valittavia. Sinun ei tarvitse valita jokaisesta yhtä ominasuutta vaan voit esimerkiksi valita vain kuntoluokasta avaamaton ja väreistä punaisen (red).
 
Mikäli et löytänyt haluamaasi iPhonea, on sinulla mahdollisuus asettaa päälle laitevahti. Laitevahti pitää huolen siitä että kun palveluun ilmestyy haluamasi iPhone mallit valitsemillasi ominaisuuksilla, saat siitä ilmoitukse välittömäsi kun tuote on saapunut varastolle.
 
Aika ajoin Aletuotteet kategoriaan tulee iPhoneja, joista on alennettu hintaa huomattavasti jo alkuperäisestä palvelussa luokitellusta hinnsta. Tämän takia kannattaakin pitää silmällä myös Aletuotteita.