Etusivu » mResell (kokemuksia) – Paras paikka ostaa käytetty iPhone 2022

mResell (kokemuksia) – Paras paikka ostaa käytetty iPhone 2022

mResell - Minkälainen yritys on kyseessä?

mResell on perustettu vuonna 2013. Aluksi varsinaista liiketoimintaa pyöritettiin Tietokonekauppa VihreäOmena brändin alla, josta luonnollinen siirtymä kysynnän kasvaessa 2018 oli kansainväliseksi mResell brändiksi, joka myi ja osti käytettyjä Apple tuotteita 8 eri maassa.

Nykyään yrityksen pääkonttori sijaitsee Tukholmassa, Ruotsissa. Yritys toimii jo 10 eri maassa, jotka ovat Alankomaat, Australia, Espanja, Iso-Britannia, Italia, Itävalta, Puola, Ruotsi, Saksa ja Suomi.

Mitä palveluita yritys tarjoaa kuluttajille ja yrityksille?

mResell nimensä mukaisesti jälleenmyy käytettyjä, kuntotarkastettuja Apple tuotteita. Asiakkaat voivat myydä nykyiset Apple tuotteensa tai ostaa huollettuja Apple puhelimia, joihin saa käyttöturvan, sekä 14 vuorokauden palautusoikeuden ja 1 vuoden takuun.

Yritysten on mahdollista tehdä suurempia laitehankintoja, jopa 50% normaalikustannuksia edullisemmin ostamalla käytettyjä Applen tuotteita suoraan mReselliltä. Monet yritykset ovatkin huomanneet pystyvänsä tekemään suuriakin investointeja pienellä pääomalla.

Yritykset voivat suoraan tilata tehdashuollettuja Apple-tuotteita suoraan verkkokaupasta, mutta suuremmat tilaukset ovat neuvoteltavissa vielä paremmin ehdoin.

Miten mResell toimii myyjän ja ostajan näkökulmasta?

mResell esittäytyy meidän ja muiden kokemusten mukaan asiakkaita miellyttäväksi palveluksi. Vanhoista iPhoneista, MacBookeista, iPadeista ja Apple Watcheista maksetaan erinomainen hinta, vaikka laite olisikin ollut kovemmassa käytössä ja saattaa sisältää näkyviä käytönjälkiä.

Tämä johtuu siitä, että kaikki Apple tuotteet tarkistetaan ja huolletaan aina Apple valtuuttamien teknikoiden toimesta. Asiakkaat tietävät myös ostaessaan missä kunnossa myytävä Apple tuote on, sillää mResell kertoo avoimesti laitteiden kuntoluokituksen, joka menee seuraavasti:

Avaamaton: Avaamaton kuntoluokitus tarkoittaa, että tuote on täysin uusi ja koskematon. Tuotepakkausta ei ole edes avattu.

Erinomainen (5/5): Erinomainen -kuntoluokituksen saavat sellaiset laitteet, jotka Applen valtuuttama teknikko on arvioinut olevan lähes uudenveroisessa kunnossa niin ulkoisilta, kuin sisäisiltä eli teknisiltä ominaisuuksiltaan.

Hyvä (4/5): Hyvä -kuntoluokitus tarkoittaa, että laite on hyvässä käyttökunnossa. Laitteessa ei ole teknisiä vikoja, mutta siinä saattaa olla ulkoisia kevyitä käytön jälkiä. ( Ei naarmuja, lommoja tai muitakaan puutteita.)

Kohtalainen (3/5): Kohtalainen -kuntoluokkaan kuuluu sellaiset laitteet, jotka ovat kohtalaisessa käyttökunnossa. Yksi tai useampi kuvauksen mukainen jälki, lommo tai muu puute.

Laitteen myyminen mResellille

Käytetty Apple laite on helppo myydä mResellille. Palvelulla on kymmeniätuhansia tyytyväisiä asiakkaita, joiden kokemuksia voit lukea myös puolueettoman Trustpilot palvelun verkkosivuilta.

Laitteen myyminen aloitetaan täyttämällä mResellin sivuilla oleva lomake, jossa kysytään tietoja laitteesta (tuotemalli, asetukset ja sarjanumero). Tämän jälkeen esitetään tavallisia käyttöön liittyviä kysymyksiä. Lopuksi syötä maksutapa, toimitus ja asiakastiedot.

Kun olet lähettäbyt lomakkeen, saat tarjouksen muutamassa minuutissa. Jos hyväksyt tarjouksen, sinulle lähetetään valmiiksi maksettu postituskortti, joka on vakuutettu ja täysin hiilineutraali. mResellin saatua laitteesi, se tarkistetaan 1 – 3 arkipäivän kuluessa. Saat rahat myymästäsi laitteesta 3 – 5 arkipäivän kuluessa.

Voit ottaa rennosti laitteen myymisen suhteen, sillä kaikki tehdään valmiiksi puolestasi. Kaikki data, jonka laite on kerännyt, pyyhitään 100 prosenttisesti. Samalla autat myös rakentamaan hiilineutraalimpaa tulevaisuutta, kun olet osana laatupuhelimien kierrättämistä.

Miksi käytetyt Apple tuotteet ovat suosittuja?

Käytetyn laitteen ostamisella ja myymisellä osallistut aina ympäristötalkoihin, mutta suurin syy, minkä takia ihmiset ylipäänsä ostavat käytettyjä Apple tuotteita on niiden alhainen hinta.

Apple tuotteet tunnetaan pitkäikäisyydestä, laadusta ja mukavasta käyttökokemuksesta. Esimerkiksi iPhonet eivät ikäänny samalla tavalla kuin muut puhelimet, niiden käyttöikää voidaan huomattavasti parantaa Apple teknikoiden toimesta – Tinkimättä laitteiden toimivuudesta.

Etenkin nuoret aikuiset ja yritykset suosivat Applen puhelimia ylitse muiden, mutta trendien mukana pysyminen aina kun uusi laitemalli tulee, on kallista. mResell tarjoaa ratkaisun tähän ongelmaan: Saat haluamasi laitteen, hopa puolella hinnalla siitä, jonka joutuisit maksamaan, jos ostaisit en suoraan kivijalka elektroniikka -liikkeestä.

Voisit suorittaa verkkokauppojen Apple hintavertailua loputtomiin, jos et tietäiisi mahdollisuudesta saada Apple tuotteita hopa alle 70% hintaan.

Kokemuksia mResell verkkokaupasta - Onko palvelu luotettava?

Kirjoittajalla itse on kokemusta runsaasti mResellin verkkokaupasta. Itse asiassa myös tämä kirjoitus on julkaistu mResellistä ostetulla iMacillä. Lisäksi muutama hyvä ystäväni, jotka pyörittävät yritystä ovat tilanneet toimistolleen tehdashuolletut käytetyt MacBookit, joita toimiston väki käyttää. Investointi oli vain tuhansia euroja – kymmenientuhansien eurojen sijasta.

Voin sanoa, että laitteet ovat täysin uudenveroisia ja toimivat kuin uudet laitteet. Lisäksi mResell tarjoaa mahdollisuuden myynti- ja ostotilausten seurantaan sähköpostilla ja tilausnumerolla.

Jo entuudestaan edullisen Apple laitteen voi rahoittaa myös osamaksulla. Maksutapoina on käytössä perinteisten verkkopankkien lisäksi siis Klarna ja muita vaihtoehtoisia laskulla maksamisen muotoja. Toimitukset hoidetaan DHL:n kautta ja ympäristöystävällisen GoGreenin avulla.

Käytin tämän artikkelin kirjoittamiseen runsaasti aikaa ja tutustuin ihmisten jättämiin kommentteihin mResellin verkkokaupasta. Tässä muutama poiminta heidän kommenteistaan:

  • mResell tarjoaa hyvää rahaa koneesta, voiko palvelu olla luotettava.
  • Pari puhelinta olen tuonne myynyt ja kaikki sujunut ongelmitta.

Monet ovat todenneet mResellin olevan helpon tapa myydä käytetyt Apple laitteet nopealla aikataululla, vaikka rahaa saisi hieman enemmän, jos näkisi itse vaivaa ja käyttäisi aikaa aktiivisieen myyntityöhän esimerkiksi verkon huutokauppa -palstoilla.

Olen kuitenkin sitä mieltä, että käytettyjen laitteiden trendi tulee kasvamaan. Ihmiset kannattavat yhä enemmän ympäristöystävällisyyttä kierrättämällä vanhat tuotteet. Samalla he saavat itse korvauksen.

Monet jopa ostavat ”vaihtopuhelimia” sitä mukaan, kun uusi APple malli julkaistaan. Eli he myyvät vanhan laitteensa ja rahoittavat sillä uuden lippulaiva -mallin hankinnan.

mResell yhteystiedot ja asiakaspalvelu

mResellin asiakaspalvelu on ystävällistä ja palvelee puhelimella numerossa +358 9 42453062 tai chat-toiminnon kautta verkkosivuilta, arkisin Maanantaista Perjantaihin kello 10 – 18.

Muina aikoina asiakaspalveluun voi lähettää myös sähköpostia osoitteeseen info@mresell.fi

Yritys, joka pyörittää verkkokauppaa on mResell AB, joka on ruotsiin rekisteröity yritys numerolla; 556885-5372 Yrityksen päätoimipaikka sijaitsee Tukholmassa osoitteessa Karlsbergsvägen 37 B.

Sinua saattaa myös kiinnostaa

iPhone

iPhone 11 Pro

Alkaen 698

iphone 11 pro max tuote
iphone 11 pro max tuote

iPhone

iPhone 11 Pro MAX

Alkaen 772

iphone xs max tuote
iphone xs max tuote

iPhone

iPhone XS MAX

Alkaen 452

iphone xr tuote
iphone xr tuote

iPhone

iPhone XR

Alkaen 373