Käytetty Apple Watch

Markkinoiden edullisimmat Apple Watch -rannekellot.

Täysin uudenveroiset Apple Watch -rannekellot nyt meiltä.

Ympäristöystävällinen valinta.

Säästä nyt satoja euroja.

lehti kierrätys

Osta nyt niin saat laitteellesi 12 kuukauden takuun sekä 14 vuorokauden palautusoikeuden

Napauta kuvaa niin pääset tuotesivulle

Osta käytetty Apple Watch

Meiltä löydät kaikki käytetyt Apple Watch kellot, sekä kellojen mallit ominaisuuksineen.

Löydä markkinoiden edullisimmat ja paraskuntoisimmat Apple Watch kelot helposti ja vaivattomasti, rahaa säästäen.

Apple Watch on ominaisuuksiltaan todella monipuolinen kello. Apple Watch pystyy tarvittaessa välittämään sinulle myös tekstiviestit, puhelut, muistutukset sekä paljon muuta.

Ostaessasi käytetyn Apple Watch kellon meiltä, säästät aikaa ja rahaa. Palveluamme on turvallista käyttää, sekä saat ostamallesi laitteelle 12 kuukauden takuun.

Mikäli olet jostain syystä tyytymätön laitteeseesi, on sinulla 14 vuorokauden ilmainen palautusoikeus. Voit palauttaa Apple laitteesi kuittia vastaan toimittajalle.

Suoritamme Apple certifioitujen teknikkojen toimesta kaikille varastolle saapuville laitteille kuntotarkastuksen, jossa määritellään laitteen yleinen kunto sekä kirjataan ylös kaikki yksittäiset naarmut ja vauriot, pystyäksemme ilmoittamaan niistä mahdollisimman tarkasti kauppa-sivulla, jotta sinun on helppo löytää juuri sellainen Apple Watch, jonka olet aina halunnut.

Jos tuotteesasi ilmenee ongelmia tai se on ominaisuuksiltaan puuttellinen, ole yhtedessä käytetyn Apple Watchin toimittajaan.

Apple Watch on tämän hetken kuumin hittituote.

Apple Inc on toiminut onnistuneesti ja erittäin menestyksekkäästi markkinoilla jo kymmeniä vuosia.

Apple on vuosien varrella laajentanut omaa tuotevalikoimaan hyvin paljon. Apple watchit saapuivat markkinoille huhtikuussa 2015. Siitä lähtien älykellojen jatkuva kehitys ja niiden ominaisuuksien kehittäminen on tuonut tullessaan maailmaa mullistavaa teknologiaa.

Viime aikoina Applen kellot ovat olleet kovassa nosteessa ja niiden markkinat ovat kasvaneet räjähdysmäisesti – Ei mikään ihme sillä Apple Watch on suorituskyvyltään yksi maailman tehokkaimmista älykelloista.

Apple Watchien hinnat vaihtelevat paljon. Uutena Apple Watchin ostaminen voi tulla hyvinkin kalliiksi sillä hintaa tuotteelle kertyy uutena vajaat 1000 euroa

Miksi ostaa uusi Apple Watch kun voit ostaa käytetyn, täysin uudenveroisen Apple Watch -rannekellon vain murto-osan hinnalla – Palvelumme kautta löydät käytetyt Apple Watchit alkaen 149e.

Käytettyjen Apple tuotteiden ostaminen on taloudellisesti erinomainen ratkaisu ja rahaa jää muihin vappa-ajan harrastuksiin. Käytettyjen laitteiden ostajat tekevät myös ympäristön kannalta tärkeitä valontoja – Kiertotalous ja kierrättäminen ovat tulevaisuuden suunta. Suojele sinäkin ympäristöä ilmastonmuutokselta ja suosi käytettyjä tuotteita.

Hanki käytetty Apple Watch ranteeseesi jo tänään.

Alle olemme listanneet käytettyjä Apple Watch -rannekelloja ja niiden ominaisuuksia. Vertaile kaikki Apple Watch rannekellot.


Kaikki Apple Watch -mallit

RCL.fi palvelee sinua kun etsit tietoa Applen tuotteista ja niiden ominaisuuksista. Meillä voit vertailla kaikki Apple tuotteet helposti, nopeasti ja vaivattomasti.
Palvelumme sisältää kaikki käytetyt iPhonet, iPadit, MacBookit, iMacit, Apple Watchit, sekä niiden lisälaitteet ja paljon muuta.
 
Ostat kauttamme turvallisesti ja ennen kaikkea tehden suuria säästöjä, etenkin jos olet ostamassa useampaa käytettyä Apple tuotetta.
 
Ennen ostoksentekoa varmistut laitteen kunnosta, sillä jokainen kaupasta löytyvä tuote on kuntotarkistettu ja kommentit laitteen kunnosta ja naarmujen sijainneista löydät helposti tuotesivulta.
 
Käytetyn Apple Watch -rannekellon löydät palvelumme kautta helposti sille listattujen vaihtoehtoisten ominaisuuksien mukaan (Apple Watch 2021):
 
Hinta: Min. – Max.
Kuntoluokka: Avaamaton, Erinomainen, Hyvä, Kohtalainen
Verotustapa: Alv 24%, Marg.vero

Väri: Gold, Silver, Space Black, Space Gray

Näytön koko: 38mm, 40mm, 42mm, 44mm
Ranneke: Black/Grey Nike Sport Band, Black Sport Band, White Sport Band
 
 
 
Kun valitset Apple Watch -rannekellon ominaisuudet tehdessäsi hakua – Löydät helposti etsimäsi.
 
Löydä täysin uutta vastaavat Apple Watchit helposti ja edullisesti.
 
 
Aloita tuotteiden selailu valitsemalla kauppasivulla Apple tuote, jonka haluat. Halutessasi voit valita Apple Watch -rannekellon kuntoluokituksen. Kuntoluokitukset on jaettu palvelussa neljään eri kuntoluokkaan:

Avaamaton, Erinomainen, Hyvä, kohtalainen

1. Avaamaton kuntoluokan käytetty Apple Watch vastaa täysin uutta kelloa. Käytönjälkiä tämän kategorian tuotteissa ei ole.
2. Erinomaisen kuntoluokituksen saanut Apple Watch vastaa hyvin vähän käytettyä tuotetta. Ulkoisia ja sisäisiä vaurioita ei ole ja laite on kaikinpuolin erinomaisessa kunnossa. Yksittäisiä mikronaarmuja kellossa saattaa kuitenkin olla, naarmut eivät ole häiritseviä.
 
3.Hyvän kuntoluokan Apple Watch vastaa käytettyä tuotetta, joka on ulkoisilta ja sisäisiltä ominaisuuksiltaan ehjä. Laiteessa saattaa olla pieniä näkyviä käytönjälkiä. Käytönjäljet eivät kuitenkaan ole huomattavia, eikä naarmut sijaitse häiritsevällä paikalla. Päivittäiseen käyttöön hyvän kuntoluoka käytetyt Apple Watchit ovat erinomainen vaihtoehto tavalliselle tylsälle rannekellolle.
 
4. Kohtalaisen kuntoinen Apple Watch viittaa käytettyyn Apple Watch kelloon, joka on kärsinyt aiemman käyttäjän toimesta. Käytönjäljet saattavat heijastua näytöstä ja laitteen sisäiset ominaisuudet voivat olla menettäneet osan täydestä tehokkuudestaan. Vauriot eivät kuitenkaan estä tai häiritse laitteen käyttämistä.
 
Kaikille sivujemme kautta ostetut Apple tuotteet sisältävät 12 kuukauden toimittajan takuun ja ilmaisen 14 vuorokauden palautusoikeuden.
Mikäli laitteessasi ilmenee ongelmia, ole yhteydessä välittömästi toimittajaan.
 
Palveluumme listatut Apple Watch mallit:
 
Apple Watch Series 6
Apple Watch Series 5
Apple Watch Series 4
Apple Watch Series 3
Apple Watch Series 2
Apple Watch Series 1
 
 
Toimittajallemme saapuu päivittäin kymmeniä Apple Watch tuotteita. Kaikille saapuneille tuotteille suoritetaan kuntotarkistus, jotta asiakkaat voivat varmistua laitteiden kunnosta ennen tuotteen ostamista.
 

Apple Watch (2021)

Series 6

Käytetty Apple Watch Series 6

Series 5

Käytetty Apple Watch Series 5

Series 4

Käytetty Apple Watch Series 4

Series 3

Käytetty Apple Watch Series 3

Series 2

Käytetty Apple Watch Series 2

Series 1

Apple Watch Series 1

Käytetty Apple Watch lahjaksi

Lahjaideoita miettimässä? Käytetty Apple Watch on erinomainen lahjaidea vaikka lapsellesi tai vanhemmillesi. Apple Watch tarjoaa huipputason suorituskykyä erittäin kohtuulliseen hintaan. Uudet Apple Watch rannekellot ovat tyyriitä ja saattavat maksaa jopa 1000 euroa. Käytetyn Apple Watchin löydät kauttamme alkaen 149e. Tee huikeita säästöjä ja löydä etsimäsi meiltä.

Käytetty Apple Watch sopii kenelle tahansa, sillä laitetta on helppo käyttää ja se tarjoaa lukemattomia määriä apusovelluksia, joka tekee arjestasi entistäkin helpompaa. Voit käyttää Apple Watch rannekelloasi viestien lukemiseen, navigointiin, soittamiseen tai vaikka matkojen mittaamiseen sports tracker apuohjelmalla. Kellotaulun teema on muokattavissa juuri sinunnäköiseksi.

Apple Watch on erittäin helppokäyttöinen ja sen kosketusnäyttö toimii jopa kylmissäkin olosuhteissa. Kellon sovellukset ovat järjestettävissä haluamasi järjestyksen mukaan, jolloin kellon käyttökokemus muuttuu entistäki organisoidummaksi ja helpommaksi.

Apple Watch tarjoaa sinulle muistutukset kalenterisi tapahtumista.

Apple tuotteiden synkronointi keskenenään on tehty äärimmäisen helpoksi. Vie käytetty iPhone Apple Watch rannekellosi päälle ja käytä NFC-toimintoa siirtääksesi tiedostoja puhelimestasi suoraan rannekelloosi.

Apple Watch käyttää  puhelimesi mobiilitukiasemaa tai vaihtoehtoisesti saat laitteen myös kytkettyä suoraan langattomaan WiFi-verkkoon. Apple Watchia suositellaan synkronoitavan puhelimen kanssa, jotta data puhelimen ja kellosi välillä kulkee sujuvasti ja laitteet pysyvät ajantasalla.

Osta Apple Watch nyt Klarna osamaksulla

kierrätä tuotteet

Ostaminen kauttamme on kannattavaa, säästät rahaa ja ennen kaikkea ympäristöä.

Maksaminen on tehty helpoksi, voit maksaa käytetyn Apple tuotteesi heti suoraan pankkitililtäsi, tai vaihtoehtoisesti voit maksaa laitteesi myöhemmin.

Maksa käytetty Apple Watch nyt osamaksulla.

Klarna tarjoaa sinulle tavan hoitaa kaikki nettishoppailut helposti ja vaivattomasti. Mikäli tämän hetkinen budjettisi ei anna periksi, voit pilkkoa tuotteen hintaa useaan eri osaan.

Maksamalla osamaksulla sinulle jää enemmän rahaa käyttöön kuukausittain.

Osta nyt. Maksa myöhemmin.