Swappie kokemuksia - 7 Faktaa tästä yrityksestä

Jokainen meistä on varmasti joskus kohdannut Swappien mainoksen: puhelimessa, tietokoneella, YouTubea selailtaessa tai vaikka radiossa. Swappien aggressiivinen ja välillä jopa ärsyttävä markkinointistrategia on toiminut odotetusti. Swappien nimi on koko kansan huulilla, kun puhutaan käytettyjen puhelinten kauppapaikasta.

Swappien ensimmäiset markkinointi- ja ”vaikuttaja” yhteistyöt olivat välillä jopa luokattoman huonoja ja myötähäpeällisiä. Esimerkkinä mainos, jossa tyttö kertoi ostaneensa puhelimen Swappielta.

Tyttö mainosti videossa Swappieta ja kertoi miten mutkattomasti ja helposti toimitus ja palvelu oli heillä pelannut. Humoristisen videosta kuitenkin teki se, kun kuvalaadultaan markkinointivideo vastasi 2000-luvun alun YouTube-videota ja mainos loi kuluttajille käsityksen, että kuvaamisen mahdollisti juuri kyseinen Swappielta ostettu puhelin.

Mahtavaa kuvanlaatua! Toki markkinointimielessä ilmeisen vaikuttava ja tuloksekas video.

Miksi Swappie on käytettyjen puhelinten markkinajohtaja Suomessa?

Swappieta voidaan pitää yhtenä käytettyjen puhelinten suurimpana jälleenmyyjänä, sillä Swappie Oy:n liikevaihto hipoo nykypäivänä jo merkittävää sadan miljoonan euron rajapyykkiä.

Swappie perustettiin vuonna 2016 ja tarina sai alkunsa, kun yhtiön perustajat Sami ja Jiri olivat aikeissa ostaa käytettyä puhelinta internetistä. Löydettyään potentiaalisen puhelimen myyjän, kaksikko joutui kuitenkin huijauksen uhreiksi, sillä asialla oli toiminut ammattihuijari, joka ei koskaan toimittanut ostettua tuotetta.

Nykyiset Swappie Oy:n perustajat ymmärsivät, etteivät ole yksin ongelmansa kanssa vaan netissä tapahtuvien huijausten määrä on kasvanut lähiaikoina huomattavasti ja ihmiset ovat menettäneet rahojaan olemattomien tuotteiden ostamiseen.

Kaksikko on ennen Swappien perustamista testannut monia erilaisia bisnesideoita, mutta vuonna 2016 rakennettu Swappie oli ensimmäinen, joka otti tuulta alleen jopa niin merkittävästi, että toiminta on laajentunut kansainväliseksi.

Mikä on Swappie – Mitä palveluita yritys tarjoaa?

Swappie on siis käytettyjen älypuhelinten ostamiseen ja myymiseen tarkoitettu turvallinen, luotettava ja ennen kaikkea edullinen kauppapaikka.

Swappien missio on edennyt tavoitteitaan kohti huimaa vauhtia ja yritys työllistää nykyään yli 850 henkilöä. Yrityksen tavoitteena on tarjota asiakkaille mahdollisimman edullinen ja ympäristöystävällinen tapa päivittää vanha puhelin uudempaan. Asiakaslähtöinen työ on toiminut avaimena yrityksen menestyksekkyydelle.

Swappien markkinointistrategia pohjautuu pääsääntöisesti vaikuttajamarkkinointiin, jossa Swappie maksaa joko kertakorvauksen tai muun vastaavan palkkion vaikuttajalle, jonka tarkoitus on kertoa Swappiesta ja Swappien toiminnasta yrityksenä.

Swappie on saanut mukaansa myös YouTube tähti Roni Backin, joka avaa videolla Swappien iPhone-boxeja. Video, jossa Roni Back esiintyy, on kerännyt huikeat 400 tuhatta katsojakertaa Swappien kanavalla, ja mikä sen parempi kuin ostaa nuoret ihmiset, eli Roni Backin seuraajat, kiinnostumaan yrityksestä. Erinomainen sijoitus Swappie Oy!

Kommenttikenttää lukiessa huvittaa kuitenkin se, että Backin asiantuntevuus maailman huippuälypuhelinvalmistajan Applen tuotteille ei ollut kovinkaan imartelevaa, sillä jopa puhelinten mallit menivät sekaisin videossa.

Onko Swappie siis itsekään tietoinen malleista, kun video on kuitenkin julkaistu yrityksen virallisella YouTube-profiililla.

Roni Back Swappie kokemuksia

Kokemuksia Swappien käytetyistä puhelimista

Kansainvälisesti laajalti tunnetun Trustpilotin sivuilta voit käydä lukemassa Swappien asiakkaiden kokemuksia, ja näyttääkin siltä, että valta osa on ollut erityisen tyytyväisiä, sillä keskiarvoksi on merkitty 4.6 tähteä / 5 tähteä, ja arvosteluita on melkein kymmenentuhatta!

Arvostelijat kehuvat eritoten nopeaa toimitusta, niin ostettaessa kuin myydessä puhelinta.

Swappien suosituimmat tuotteet

Swappie myy käytettyjä Apple iPhoneja laidasta laitaan, vanhimmat mallit alkavat iPhone 5:stä ja päättyvät aina markkinoiden uusimpiin tulokkaisiin. Tämän hetken suosituimmat mallit ovat käytetty iPhone 7, käytetty iPhone 8 ja käytetty iPhone 11. Swappien hinnoittelu vastaa muiden markkinoiden toimijoiden hinnoittelua.

Monet muut Swappien kaltaiset yritykset erottuvat Swappiesta tarjoamalla alennuskoodeja ja -kuponkeja, toiset taas huijaavat sähköpostimarkkinoinnillaan. Swappiella ei ole toistaiseksi käytössä alennuskoodi eikä -kuponki järjestelmää.

Vaihtoehdot Swappielle

Internet on pullollaan erilaisia verkkokauppoja, Swappie ei ole ainut Suomessa toimiva käytettyjen puhelinten myymiseen ja ostamiseen erikoistunut palvelu. Voit löytää internetistä turvallisia, helppokäyttöisiä ja ennen kaikkea luotettavia käytettyjen älypuhelinten kauppiaita, niitä on swappie.com lisäksi myös mresell.com, fonum.fi, halpis.fi, sekä itapsa.fi unohtamatta meidän sivuamme rcl.fi.

Kauttamme voit tutustua käytettyihin Apple-tuotteisiin nopeasti ja helposti. Tämän sivuston tarkoitus on esitellä sinulle muita vaihtoehtoja Swappien lisäksi.

Yhteistyökumppanimme mresell.fi verkkokaupasta löydät varmasti erittäin hyväkuntoisen, edullisen ja juuri sellaisen laitteen, jonka haluat.

Mresell on tämän hetken yksi parhaiten arvostelluista käytettyjen Apple-laitteiden verkkokaupoista. Mresell on saanut Trustpilotissa 4.7 tähteä / 5 tähteä. Tämä on 0.1 tähteä parempi kuin Swappien arvostelut.

Ohjeet Käytetyn iPhonen ostamiseen

Seuraavaksi käymme läpi kuvien kera, miten Mresell.fi palvelu toimii ja miten navigoit juuri haluamaasi tuotteeseen.

1. Olet tehnyt päätöksen ostaa käytetyn Apple-tuotteen ja olet siirtynyt osoitteeseen www.mresell.fi

2. Saavuttuasi etusivulle klikkaa sinistä Osta nyt-painiketta.

3. Tämän jälkeen valitse vasemmasta palkista haluamasi tuote, jos kyseessä on iPhone 7, klikkaa kohtaa iPhone.

4. Nyt vasemmalle iPhone-kategorian alle avautuu valikko, josta valitset haluamasi iPhonen. (Tässä esimerkki tapauksessa iPhone 7)

5. iPhone 7:n perässä hakasuluissa oleva numero viittaa varaston määrään. Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla 18 kappaleen verran.

6. Eteesi ilmestyy kaikki iPhone 7-mallit, hinta järjestyksessä halvin – kallein. Tähdet kertovat tuotteen kunnosta, mitä enemmän tähtiä, sitä parempi kuntoinen laite on. Keltainen kolme tähteä viittaa normaalissa käytössä olleeseen laitteeseen.

Osta iPhone 8
valitse iPhone 8
iPhone 7 valittuna