Etusivu » Näin vaihdat Androidista iPhoneen | Ohjeet 2021

Näin vaihdat Androidista iPhoneen | Ohjeet 2021

Siirtyminen vanhasta Android laitteesta uuteen iPhoneen, iPadiin tai iPodiin

Oletko miettinyt Android laitteesi päivittämistä iPhoneen? Moni meistä kokee puhelimen vaihtamisen hyvinkin hankalaksi ja pitkäksi prosessiksi – Näin ei kuitenkaan ole, sillä voit vaihtaa androidpohjaisesta laittesta iOS pohjaiseen laitteeseen helposti ja vaivattomasti, vain muuutamalla napin painalluksella.

Apple INC:n tuottama sovellus

Siirry iOS:ään -appi tarjoaa sinulle helpon, nopean ja ennenkaikkea turvallisen tavan siirtää datasi käyttöjärjestelmästä riippumatta toiseen laitteeseen.

Jos sinulla ei ole mahdollisuutta käyttää Google Play -kauppaa, voit lukea täältä miten ladata Siirry iOS:ään -sovellus.

Ennen kuin aloitat varmistu

  • Kytke Android-laitteen langaton internetyhteys eli Wi-Fi päälle.
  • Liitä uusi käytetty iPhone, sekä tällä hetkellä käyttämäsi Android-laite verkkovirtaan, varmistuaksesi akun riittävyydestä toimenpiteen ajaksi.
  • Varmista ettei siirrettävän sisällön koko (Mukaan lukien ulkoinen mikro-SD-kortti) ylitä uuden iOS-laitteesi tallennustilan kapasitettia
  • Voit nyt myös siirtää Chrome-kirjanmerkkisi Android laitteesta päivittämällä Chrome uusimpaan versioon.
  • Varmistu ettei Data pääse vahingossakaan katoamaan varmuuskopioimalla vanha data Android-laitteesta
vaihda androidista iphoneen

1. Aloita siirtyminen - Androidista iPhoneen

Kun otat käyttöösi uuden iOS laitteen: Käy läpi alustamisvaiheita kunnes päädyt oikealla näkyvään Apit ja Data asetus-näyttöön.

Apit ja Data osiossa näet kohdan ”Siirrä data Androidista”. Napauta vaihtoehtoa.

HUOM! Mikäli olet jo ottanut käyttöön uuden iOS-laitteen, tulee sinun tyhjentää laite ja aloittaa alusta. Vaihtoehtoinen tapa on tehdä sisällön siirto manuaalisesti, ohjeet voit lukea täältä.

androidista iphoneen siirtyminen apit ja data

2. Avaa seuraavaksi lataamasi Siirry iOS:ään sovellus

Ota käteesi Android laite, jonka datan haluat siirtää.

Avaa Android-laitteellasi sovellus nimeltä ”Siirry iOS:ään”, sovelluksen löydät Google Play -kaupasta.

Napauta sovelluksen aloitusnäytössä olevaa jatka nappia (Continue).

Luettuasi sovelluksen käyttöehdot, jatka napauttamalla Hyväksy (Agree), jonka jälkeen napauta etsi koodini (Find Your Code) -näytön oikeassa yläkulmassa olevaa seuraava-nappia (Next).

3. Koodin saapuminen

Seuraavaksi ota esiin uusi iOS-laitteesi. Napauta Siirry Androidista -näytöllä kohdasta jatka. Tämän jälkeen odota muutamia sekunteja, kunnes näytöllesi ilmestyy 10- tai 6-numeroinen koodi.

HUOM! Sinun ei tarvitse huolestua vaikka Android-laitteesi näytöllä olisi ilmoitus heikosta internet-yhteydestä.

4. Koodin käyttäminen

Ota nyt käsiisi vanha Android-laitteesi, syötä iPhonessa lukeva koodi Android puhelimesi ”Siirry iOS-sovelluksessa” olevaan koodi-kenttään ja odota kunnes siirrä tiedot (Transfer Data) -näyttö avautuu.

5. Valitse siirrettävä sisältö

Android-laitteessasi voit nyt valita Siirry iOS-sovelluksen kautta kaikki ne tiedot, jotka halaut siirtää uutee iOS-laitteeseesi.

Kun olet valinnut haluamasi siirrettävät tiedot, paina seuraavaa (Next).

Anna puhelinten jakaa tiedostot rauhassa. Vaikka Android laitteesi ilmottaisi siirron olevan valmis, on syytä jättää molemmat laitteet rauhaan siihen asti, kunnes iOS-laitteen latauspalkki on myös edennyt loppuun asti.

Tietojen ja tiedostojen siirto vie jonkin verran aikaa, siirron kesto kuitenkin riippuu riitä, kuinka paljon ja minkä kokoista Dataa siirrät.

6. iOS-laitteen käyttöönotto

Kun molemmat laitteet ilmoittavat tietojen siirron olevan valmiita, toisinsanoen kun iOS-laitteesi latauspalkki on edennyt loppuun saakka, voit napauttaa Android-laitteessasi lukevasta Valmis -kohdasta (Done).

Tämän jälkeen paina iOS-laitteessasi Jatka (Continue) kohdasta ja viimeistele iOS-laitteesi käyttöönotto noudattaen näytössäsi lukevia ohjeita.

7. Viimeistely ja käyttöönotto

Ennen kuin teet mitään muuta uudella iOS-laitteellasi, varmista että haluamasi sisältö on siirtynyt onnistuneesti uutteen laitteeseesi. Mikäli siirretyt tiedot ovat puuttelliset tai huomaat tietojen korruptoituneen uudessa laitteessasi, suosittelemme sinua tekemään tietojen siirron uudestaan ohjeiden mukaisest, aloittaen kohdasta 1.

Tiedostot kuten Kirjat, Musiikki ja PDF-tiedostot tulee sinun siirtää manuaalisesti.

Muista varmuuskopiointi ennen tietojen siirtoa.

Mikäli haluat ladata Android-laitteessasi käyttämiäsi sovelluksia, voit ladata ne iOS-laitteella suoraan App storesta.

Löydä uudenveroiset iPhonet

iPhone

iPhone 11 Pro

Alkaen 698

iphone 11 pro max tuote
iphone 11 pro max tuote

iPhone

iPhone 11 Pro MAX

Alkaen 772

iphone xs max tuote
iphone xs max tuote

iPhone

iPhone XS MAX

Alkaen 452

iphone xr tuote
iphone xr tuote

iPhone

iPhone XR

Alkaen 373